Inca un an se duce…..

29 decembrie 2016.

EL NE VA DUCE ACASĂ
 
„Până la bătrâneţea voastră Eu voi fi Acelaşi, până la cărunteţele voastre vă voi sprijini.
V-am purtat şi tot vreau să vă mai port, să vă sprijinesc şi să vă mântuiesc.”
 Isaia 46.4.
Anul acesta a trecut deja şi această făgăduinţă se îndreaptă către prietenii noştri în vârstă şi către noi toţi care înaintăm în viaţă. Dacă Dumnezeu ne prelungeşte anii, vom ajunge să avem peri albi; aşa că, prin credinţă, putem să luăm dinainte acest cuvânt pentru noi.
Noi îmbătrânim; dar Dumnezeu, care se numeşte EU SUNT, rămâne mereu acelaşi. Perii albi ne arată că trupul nostru slăbeşte; dar El nu slăbeşte niciodată. Când noi nu mai putem să ridicăm nici o greutate şi simţim că ne este greu să ne mişcăm sau să ne purtăm pe noi înşine,atunci Dumnezeu este Cel ce ne poartă. În anii tinereţii noastre, El ne purta în braţele Sale, ca pe mieluşeii Săi şi El va face la fel când vor veni slăbiciuni peste noi.
 El ne-a creat şi El S-a angajat să ne poarte. Când vom ajunge o povară pentru prietenii noştri şi o povară pentru noi înşine, Domnul nu Se va depărta de noi, ci va avea grijă de noi şi ne va face să vedem izbăvirea Lui. Adesea El dă slujitorilor Săi o seară lungă şi liniştită. Ei aulucrat şi s-au ostenit toată ziua în slujba Stăpânului lor şi El le zice„Odihneşte
-te în aşteptarea odihnei veşnice pe care am pregătit-o pentru tine”. Să nu ne temem de o vârstă înaintată ci să ne bucurăm că îmbătrânim, pentru că Domnul este El însuşi cu noi până lasfârşit, în plinătatea harului Său.”
C.H.Spurgeon.
_________________________________________________________________
Dragi cititori ai blogului meu,inca un an se duce ….chiar foarte repede.Cand ne uitam in urma lui,vedem prin cate incercari nu am fost trecuti,dar si bucurii cred ca am avut fiecare din noi.
Din nou postez acest verset pentru sfarsit de an,macar ca l-am postat si in alt an…pentru ca pe mine versetul de mai sus m-a intarit deseori in slabiciunile varstei mele…si cred ca poate da mangaiere si de data asta la cititori.
Daca Dumnezeu ne da o fagaduinta atat de clara,sa si o credem ca ea este implinita de Dumnezeu.
De multe ori ne intrebam incotr-o ne este drumul pe care trebuie sa mergem intr-o lume atat de intunecata fara …..teama de Dumnezeu…..ne intrebam de ce nu se mai termina rautatea din lume.
Daca nu am avea aceasta nadejde vie inima noastra,precum ca vine o zii cand tot ce ochii nostrii vad in aceasta lume,nu va mai fi,am fi la pamant de atata durere sufleteasca.Dar pana ce vine aceea zi,suntem incredintati ca Dumnezeu ne va intarii pana la sfarist ca sa stam in pace.
Unele zile sunt atat de impovarate de intristare,cand sufletul iti este chinuit cand vede cat intuneric este in aceasta lume,si cat ai dorii ca fiecare fiinta pe acest pamant sa vada cea ce vezi tu:lumina care vine de la Dumnezeu in Isus Domnul.
In Domnul avem pacea,mangaierea ,absolut totul de cea ce avem nevoie pentru ca sa biruim  intr-o lume atat de intunecata.
Doresc ca fiecare dintre dumneavoastra sa aveti aceasta pace divina in inima in noul an in care pasim -2017.Sa va linisteasca inimile tulburate de suferinte,sa va dea rabdare in necazuri,sa va tina privirea indreptata spre El.
Ganditi-va ca dupa toate suferintele pe acest pamant vine ziua cand vom ajunge acolo sus la Domnul unde va fi o fericire vesnica fara de sfarsit.
Slava sa Ii fie numai Domnului.
M.W.M
Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s