„Dumnezeu Isi lucreaza Lucrarea in noi…”

Shepherd-with-Flock-610x351

“Sunt incredintat ca Acela care a inceput in voi aceasta buna lucrare o va ispravi pana in ziua lui Isus Hristos”

Filipeni 1:6.

„Cáci Dumnezeu este Acela care lucreaza in voi,si va da,dupa placerea Lui si vointa si infaptuirea.”

Filipeni 2:13.

„Cáci in El locuieste toata plinatatea Dumnezeirii.Voi aveti totul deplin in El care este Capul oricarei domnii si stapaniri…..Nimeni sa nu va rapeasca premiul alergarii,facandu-si voia lui insusi printr-o smerenie si inchinare laingeri…..si nu se tine strans de Capul din care tot trupul,hranit si bine inchegat,cu ajutorul incheieturilor si legaturilor,ISI PRIMESTE CRESTEREA PE CARE I-O DA DUMNEZEU………Coloseni 2;9-23.

Prin puterea noastra noi nu ne putem ridica….noi avem totul ce ne trebuie din plinatatea lui Dumnezeu,dupa cum vedem din versetele de mai sus.Daca noi cautam sa ne ridicam din cadere prin puterea noastra,vom sta tot cazuti…dupa cum vedem din Romani 7:7-14-24.Versetul 25 ne da ajutorul prin care intelegem unde este sursa de ridicare …. In noi nu locuieste nimic bun,tot ce se vede in noi este lucrarea Lui,este Harul Lui.Fara El nu putem nimic face,de la El vine sfintenia ,pe care El o lucreaza in noi prin Adevarul Sau si Duhul Sau Efeseni 2:1-10.Noi insa ne supunem voii Sale,Il lasam sa lucreze in noi cea ce Ii este placut Lui……In 1Corinteni 15:10,Apostolul Pavel,spune ca cea ce el este ,este prin Harul lui Dumnezeu.El care a fost un prigonitor inrait al sfintilor lui Dumnezeu,a trait o transformare lucrata numai de Dumnezeu,nu prin el insusi a lucrat-o.In toata viata lui se vede dovada suveranului Har al lui Dumnezeu.La fel descrie el si in Filipeni 3:7-13.Harul lui Dumnezeu care lucra in el cu putere i-a pus aceasta ravna puternica de inaintare pe calea sfinteniei.

DIN EL,PRIN EL SI PENTRU EL SUNT TOATE LUCRURILE.A LUI SA FIE SLAVA IN VECI. Romani 11;36.

M.W.M.

Un gând despre “„Dumnezeu Isi lucreaza Lucrarea in noi…”

  1. Dumnezeu cand naste un copil,se ocupa de el pana il face asemenea Domnului Hristos, adica ;il sfinteste , si negresit il duce pana la maturizare. Ca atunci cand se v-a intalni cu Fiul Sau sa fie in aceiasi stare ca El.Ei uite, ca sunt si unii care pun la indoiala aceasta grija parinteasca a Tatlui ceresc. Si ei sustin , in necunostinta lor ,ca Dumnezeu se poate dezice de cea ce a nascut, adica de copii Lui.Acestia ,sarmanii de ei, nu stiu cu ce fel de Dumnezeu au de a face copiii Lui.

    Copiii Lui Dumnezeu Il mai numesc si Tatal lor.Acestia in necunostinta de Dumnezeu sau cei nascuti din nou in mintea lor saracacioasa spun ca ,”mantuirea pe care o au cei nascuti din nou se poate pierde”.Dar asta e, nu toti pot pricepe lucrarea Domnului Isus la Golgota.Trebuie ca Dumnezeu sa te aduca la viata sa il intelegi pe Cel in care este viata.Cei rascumparati sa aduca slava lui Dumnezeu Tatal lor ca nu-i lasa fara sa se ocupe de ei si ce a inceput in ei v-a duce pana la capat.Care v-a fi acest capat, sau sfarsit? Casa Tatalui impreuna cu Fiul Sau prea iubit.

    John

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s