„Schaust du dir Dinge an,die Gott haßt”?(engleza/germana.)

„Tu te uiti la ceva ce Dumnezeu uraste?”Titlul tradus din germana.

Avem aici un scurt raspuns de la Tim Conway.
Tu nu Il urmezi pe Domnul,din toata inima daca tu in viata ta lasi calea libera la cea ce Dumnezeu uraste si ii este sila.

Iata o intrebare:” Este in ordine pentru mine,daca eu ma uit la un film,unde sunt scene pornografice,sau unde de 2-3 ori se injura?Cat de departe putem sa mergem cu 1 Corinteni 10;31 ?….”

Anunțuri

2 gânduri despre “„Schaust du dir Dinge an,die Gott haßt”?(engleza/germana.)

  1. In seara aceasta am terminat capitolul 20 din Ezechiel. V-am spus ca Dumnezeu repeta aici, „de dragul Numelui Meu”In vers,9-14-22-44.Tot ce face El face din pricina numelui Sau.Ca sa nu fie vorbit de rau printre (neamuri) si(ne credinciosi) . Cu cat mai mult noi ar trebui sa luam seama ca numele Lui sa nu fie vorbit de rau din pricina noastra.

    Romani 2;24. Căci „din pricina voastră este hulit Numele lui Dumnezeu între Neamuri“, după cum este scris.

    Binecuvantari si Har!

    1. 3) Binecuvântat să fie Dumnezeu şi Tatăl Domnului nostru Isus Cristos, Care ne-a binecuvântat cu orice fel de binecuvântare duhovnicească în locurile cereşti, în Cristos! 4) În El, Dumnezeu ne-a ales înainte de întemeierea lumii, ca să fim sfinţi şi fără pată înaintea Lui. În dragoste, 5) El ne-a predestinat pentru înfiere prin Isus Cristos, după buna plăcere a voii Sale, 6) spre lauda harului Său slăvit, pe care ni l-a arătat cu bunătate în Preaiubitul Lui. 7) În El avem răscumpărarea, prin sângele Lui, iertarea păcatelor, după bogăţia harului Său, 8) pe care l-a revărsat peste noi cu toată înţelepciunea şi priceperea. 9) El a binevoit să ne descopere taina voii Sale, potrivit cu ceea ce plănuise în El Însuşi, după buna Lui plăcere, 10) ca s-o ducă la îndeplinire la împlinirea vremurilor, şi anume să le aducă pe toate împreună, în Cristos: cele din cer şi cele de pe pământ. 11) În El am fost şi aleşi, fiind rânduiţi mai dinainte după planul Celui Care le face pe toate după scopul voii Sale, 12) pentru ca noi, cei care am nădăjduit primii în Cristos, să slujim de laudă slavei Lui. 13) În El, de asemenea, aţi auzit cuvântul adevărului, Evanghelia mântuirii voastre. În El aţi şi crezut şi aţi fost pecetluiţi cu Duhul Sfânt pe Care L-a promis, 14 Care este o garanţie a moştenirii noastre până la răscumpărarea celor ce sunt proprietatea lui Dumnezeu, spre lauda slavei Lui.EFESENI 1;3-13 Dupa Traducerea Noua.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s