„Dumnezeu are un plan minunat pentru viata ta.”(Mitul evangheliei moderne).

PreachingTheGospel-748291

Citat din carte:  „Peste 90% din persoanele care iau „decizii pentru Hristos” renunță în scurt timp la credința pe care au pretins-o inițial. De ce oare? Care sa fie cauza? Ce este gresit in evanghelizarea moderna? Metoda sau mesajul? Mai pastram noi modelul Scripturii in continutul mesajului Evangheliei?

Ray Comfort pune punctul pe i, arătând într-o analiză aprofundată, realitatea diluării mesajului Evangheliei prin omiterea folosirii Legii ca îndrumător al păcătoșilor către Hristos, în locul acesteia fiind prezentată o evanghelie de zahăr, o evanghelie a unei vieți împlinite aici pe pământ, o evanghelie a prosperității și huzurului lumesc……”

CARTEA AICI:
freewonderfulbookrom

SURSA:

http://coresi.weebly.com/carti-evanghelizare.html

Un gând despre “„Dumnezeu are un plan minunat pentru viata ta.”(Mitul evangheliei moderne).

  1. Este simplu de inteles dece acestia renunta.Si Dupa Domnul Isus au mers o multime,dar mai pe urma l-au parasit.Scriptura ne vorbeste de o credinta care nu e naturala,ci Este Darul lui Dumnezeu.In cazul de fata credinta este darul lui Dumnezeu.Efeseni 2-8.citim in Ev,dupa Ioan in capitolul 8, ca unii crezusera dar dupa aceia au luat pietre ca sa Il omoara pe Mintuitorul.Oamenii in general le place sa auda lucruri care sa lege adolescent urechile.Evanghelia Domnului Hristos nu face asa ceva.Ea aduce la cunnostita omului doua lucruri de mare inteles asi anume:Omul e pacatos Si plane asa asupra Lui judecata lui Dumnezu.Pe de alta parte aduce Si Aceasta veste buna ca,Dumnezeua a trimis in persoana Fiului Sau care a luat asupra Lui aceasta judecata.Apoi,Cuvintul ne mai spune ca, nimeni nu vine la Mine Spune Domnul Isus, daca nu e tras de Tatal Meu.Ioan 6 -44.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s