In atentia tuturor evanghelicilor din Romania.(Despre seminarul SEMBROA)

„Luati seama dar la voi insi-va si la toata turma peste care v-a pus Duhul Sfant episcopi,ca sa pastoriti Biserica Domnului,pe care a castigat-o ,cu insusi sangele Sau.Stiu bine ca dupa plecarea mea,se vor strecura intre voi lupi rapitori cari nu vor cruta turma;si se vor scula din mijlocul vostru,cari vor invata lucruri stricacioase,ca sa atraga pe ucenici de partea lor.Deaceea vegheati….”FAPTELE APOSTOLILOR 20;28-31.

Unde nu este veghere si rugaciune,acolo Satana isi strecoara ratacirile lui,mai ales astazi unde avem un crestinism plin de entusiasm dupa cat mai multe experiente supranaturale.Slujba de a avertiza,a incetat in multe adunari.Unde sunt acei prezbiteri ai adunarilor evanghelicale care cu lacrimi mai staruiesc in avertizari,indemnari ca turma de credinciosi sa mearga pe calea adevarului biblic?Apostolii nu au incetat sa avertizeze,sa pedepseasca pe cei care cautau sa o ia pe alta cale gresita.Domnul Isus a avertizat contra aluatului fariseilor,El a avertizat contra falsilor profeti imbracati in haine de oaie,dar in interiorul lor erau  lupi rapitori.MATEI 7;15.El a avertizat contra unei invazii de profeti falsi care aduc semne si minuni in asa fel ca sa insele si pe cei alesi.MATEI 24;24.

Apostolul Pavel avertizeaza in ROMANI 16;17-18,contra acelora care aduc desbinari si certuri.

El avertizeaza in 2 CORINTENI 11;14 contra Satanei care se PREFACE IN INGERI AL LUMINII,ca SLUJITORII LUI se PREFAC in SLUJITORI AI NEPRIHANIRII(el se foloseste de oameni trasmitind in lumea crestina minciunile lui.)

El avertizeaza in EFESENI 6;12 contra puterilor,capeteniilor din cer…acelea ale intunericului.

Lui Timotei ii scrie ca sa mustre,sa indrepte,sa certe,sa predice Cuvantul la timp si nelatimp,pentru ca vine o vreme cand invatatura sanatoasa nu va mai fii acceptata.2 TIMOTEI 4;2-3.

El avertizeaza in COLOSENI 2;18 contra inchinarii la ingeri .

El avertizeaza contra unuei sigurante false Tesaloniceni 5;1-8,in 2 Tesaloniceni 2;3-12 contra puterilor mincinoase cu semne si minuni mincinoase.

El avertizeaza in 1 TIMOTEI 4;1-3 in privinta invataturilor demonilor.In 1 TIMOTEI 6;20-21 contra filozofiei si stiintei firesti.

In 2 TIMOTEI 3;1-9,despre vremurile grele ce vor venii.Si ele sunt deja aici……

Si apostolul Petru avertizeaza contra Impotrivitorului lui Dumnezeu:Satana,care umbla ca si un leu care racneste SI CAUTA PE CINE POATE SA INGHITA. 1 PETRU 5;8.

In 2 PETRU cap.2 complect,avertizeaza contra invataturilor false ,contra sectelor periculoase aduse in adunari.Iar in cap.3;17 avertizeaza din nou contra ratacirii acelora fara de lege.

Si in EVREI 13;9 fata de invataturi ratacitoare suntem avertizati.

Intrebarea este daca astazi se mai practica ce au practicat apostolii,se mai ia in seama avertizarile Domnului ?Sau ne lasam dusi in entusiasmul acesta carismatic emotional?Astazi daca indraznesti sa avertizezi contra ratacirilor ,esti considerat ca unul care nu ai dragoste,ca jignesti „inavatatura lor”,ca hulesti pe Duhul Sfant.Dar care Duh Sfant?nu este El,ci sunt duhuri care trebuiesc demascate……care inseala pe multi dupa cum vedem din ce spune si Domnul in MATEI 7;21-23.

Din ce scrie in Scriptura,vedem ca aceste rataciri nu vin din afara bisericilor ,in majoritatea lor,ci din interiorul lor,aduse de frati nestatornici,nestiutori,care talmacesc Scriptura spre pierderea lor (2 PETRU 3;16-17.

Toti profetii carismatici vorbesc despre o mare trezire spirituala ce cuprinde toata lumea,care este insotita de semne si minuni.Dar numai Domnul si apostolii ne avertizeaza ca in vremurile din urma lumea va fii cuprinsa de o ratacire mare cu semne si minuni demonesti.Aceia care au privit,analizat,cercetat aceasta miscare ,vad in ce mare pericol sunt multi copii ai lui Dumnezeu,si ei nu pot sa taca,ci pun in lumina aceasta ratacire periculoasa.Cunosc din acesti credinciosi,cintindu-le literatura de avertisment,sau din blogurile lor,care sunt foarte atacati de carismatici.Dar noi stim ca intodeauna a avut Domnul veghetori care au trambitat contra pacatului poporului Lui,nu au tacut……Sa dea Domnul har ca sa se trezeasca cati mai multi care au cazut in cursa intunericului,sa vina la lumina.Nu stiu cati din crestinii evanghelicali il cunosc pe John Mac Arthur,eu insa ii pretuiesc mult predicile sale.Aici postez linkul cu predici tinute la conferinta:”Un foc strain.”Subiectele sunt despre miscarea carismatica.

Strange Fire Conference

Strange Fire, part of Grace to You’s Truth Matters conference series, evaluates the doctrines, claims, and practices of the modern charismatic movement, and affirms the true Person and ministry of the Holy Spirit.

The conference features pastor and Bible teacher John MacArthur, as well as teaching or presentations by:

R.C. Sproul
Steve Lawson
Conrad Mbewe
Tom Pennington
Phil Johnson
Nathan Busenitz
Justin Peters
Todd Friel
Joni Eareckson Tada

Also available in: ChinesePortugueseRussian and Spanish

 

http://www.gty.org/resources/sermon-series/325

_________________________________________________________________

Mai jos am postat un link cu o postare bine lucrata,de un frate,care pune in evidenta ratacirile care au luat cu avant Romania in scurt timp.Din pacate este foarte putina informatie in Romania in privinta ratacirilor ce vin de peste ocean …..care nu destul ca a cuprins Europa de Vest,acum si pe cea din Est.

Sa ridice Domnul frati cati mai multi si in aceste tari din Est,care sa aduca lumina asupra ratacirilor foarte periculoase.

Harul Domnului sa ne fie inmultit ca sa ducem o viata dupa voia Sa,din Cuvantul Lui.M.M

FACETI CLIC PE LINK.SE DESCHIDE POSTAREA SUB FORMA PDF.

228155298-In-atenția-tuturor-evanghelicilor-din-Romania-și-a-Seminarului-Biblic-Regional-Oltenia-Arges-SEMBROA (1)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s