„Sunt oamenii”total”depravati?”

Sunt oamenii „total” depravați?

Ca răspuns pentru această întrebare Paul Washer oferă câteva detalii prin care arată ce înseamnă și ce nu înseamnă „totala depravare” (Paul Washer – totala depravare). R.C. Sproul a remarcat că expresia duce în confuzie uneori de aceea a renumit această doctrină și explicat-o (R. C. Sproul – Corupția radicalăR. C. Sproul – Totala Depravare). John Piper în schimb, deși mai puțin sistematizat, are o explicație mult mai convingătoare (John Piper – Depravare totală). O predică excelentă, clară și simplă a marelui predicator Spurgeon hrănește sufletul cu această învățătură (C. H. Spurgeon – Depravarea totală). În final puteți citi și explicațiile lui MacLeod pe acest subiect (Donald Macleod – Păcatul).

Anunțuri

Un gând despre “„Sunt oamenii”total”depravati?”

  1. Da , oamenii sunt morti spiritual si din pacate ei nu stiu asta. Multi se cred buni spiritual si de asta nu vad nevoia de un Mantuitor. Daca oamenii ar vedea acest adevar stralucind cu putere ar intelege si harul si ar renunta la mantuirea prin fapte.
    Glorie Domnului ca prin Duhul Sau ne-a incunostintat ca am fost morti in greseli si pacate si ca ne-a atras la Cristos dandu-ne viata .

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s