„Marturia lui Claudia.”Marturie care te socheaza.

„Marturia lui Claudia.”Traducere din germana.

PENTRU A SE PUTEA CITI MARTURIA,MERGETI CU MAUSUL PE „MARTURIA LUI CLAUDIA”APOI DATI CLIC ACOLO,SE DESCHIDE APOI PDF-ul.Informatia este pentru cine nu stie cum sa deschida.

O marturie care te socheaza…din ea putem sa vedem ce mare har de la Dumnezeu a fost pentru aceasta tanara plina de suferinte inca din frageda ei copilarie.Am citit marturii socante si aici pe acest Link german  http://www.achtung-lichtarbeit.de  Se pot citi prin translate.Din pacate sunt foarte rar marturii deosebite,care sunt traduse si in limba romana,din alte limbi.Marturiile acestea sunt un mare avertisment pentru generatia noastra de acum.Ocultismul este extraordinar in dezvoltare,si tot mai multti sunt acaparati de el.Este de necrezut prin ce situatii satanice trec unii tineri,cum cad in cursa Satanei si nu mai pot iesi de acolo,decat prin indurarea mare a lui Dumnezeu.

Anunțuri

2 gânduri despre “„Marturia lui Claudia.”Marturie care te socheaza.

  1. Dumnezeu Se indura de cine-I place!!Acesta este un har…si nu un motiv care sa ne faca sa-L privim pe Dumnezeu cu neincredere sau chair sa-L acuzam. Nici pe departe!! Ceea ce vrea de fapt Biblia sa intelegem ,este ca Dumnezeu are mila si grija de fiica care face voia Lui.
    „Si Mă îndur până la al miile-a neam de cei ce Mă iubesc şi păzesc poruncile Mele”.
    Exod 20 ;6
    Interesanta marturie si luptele pe care le-a dus tanara aceasta din vârsta copilăriei. Dumnezeu sa aibe mila de noi toti.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s