„Pastorul Chris si Miscarea Strajerilor in Africa.”

Domnul avertizeaza ca in vremurile din urma vor fii MULTI profeti falsi,care vor insela….daca este cu putinta chiar si pe cei ALESI.MATEI cap.7;15-23,cap.24;24.

Ajungand sub influenta acestor duhuri false,care imita lucrarea Duhului ,dupa cum se vede manifestariile din Video,acesti oameni devin demonizati.In biblie nu sunt descrise asfel de practici pe care le foloseste acest fals”vindecator”.

Recent am citit pe acest link urmatoarele:
http://popaspentrusuflet.wordpress.com/2011/10/27/strajerii-si-pastorul-chris-mesaj-de-la-pastorul-nelu-peia/

deci o descriere mai amanuntita al acestor practici si invataturi ale lui Chris.Cine cunoaste biblia bine,de la prima vedere isi poate da seama ca aici este ceva putred.Numai cine nu este statornic si este nestiutor,talmaceste cuvantul in asa fel sa ii placa lui.(2 PETRU 3;17-18).Un asfel de”crestin” nu il vei putea lamurii,sa ii faci cunoscuta ratacirea lui,sa il duci pe drumul invataturii curate.Pentru ca el crede din inima ca manifestarile sunt de la Dumnezeu,este ca si un”sigiliu”al lui Dumnezeu pus pe „credinta lui”..Mai rau insa:”minuni”care sunt fabricate de ucenicii lui Chris.Se cunosc destule din aceste”fabricate”……Trebuie mare har sa aibe de la Dumnezeu ca sa ii cada ceata de pe ochii lui….

Anunțuri

4 gânduri despre “„Pastorul Chris si Miscarea Strajerilor in Africa.”

  1. Trebuie sa isi faca si ei ,, partea lor ” . Tragic este ca pun asemenea lucrari pe seama Sfantul Nume al lui Dumnezeu si atribuie Duhului Sfant , manifestari ,, vecine cu posedarea ” .

    1. Da,putem spune ca Satana isi face partea lui prin slujitorii sai.El se da drept inger de lumina,pentru ca sa insele pe cei nestatornici in credinta,nestiutori in ce priveste adevarul Scripturii.Traim in vremea cand se vede apostazia crestina,si o goana dupa supranaturale.Este o parasire puternica a Adevarului scriptural….si indreptarea spre invataturile duhurilor false …..1 TIMOTEI 4;1-2.

  2. Asa este apostazia trebuie sa isi faca desavarsita lucrarea . Sunt curios anul acesta 2012 cati apostati o sa mai apara pe scena ca sa de-a date pt asazisul sfarsit ! Domnul sa aibe mila!

    1. Pana ce vine Domnul,se vor inmultii desigur….Domnul spune in Matei 7;21-23,ca vor fii multi…deci nu vor fii putini care vor fii respinsi de Domnul,pentru ca El nu i-a trimis si nici nu ii va cunoaste,pentru ca nu sunt alesii Lui….cine este alesul Lui,asculta glasul Lui si nu a unui alt „domn strain”…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s