„Minuni inselatoare.”

O marturie interesanta a doi soti care au cazut in inselaciunea Satanei,necunoscand ce spune Biblia,nefiind credinciosi adevarului,dar prin harul lui Dumnezeu au primit lumina ca sa se desprinda din inselaciunee.Ei au crezut in semne si minuni false,pentru ca nu au cunoscut ca au de a face cu un imitator al lui Dumnezeu….Ei considerau ca tot ce vad,este lucrarea lui Dumnezeu.Aceasta femeie facea”toate minunile”prin puterea satanei”.Domeniul acesta in care ea lucra,se numeste magia alba,un spiritism curat.Stiu din marturiile altora care au trait aceasta vindecare”miraculoasa”,prin preoti ortodoxi,sau decantatoare,ca uneori boala a disparut,dar s-au instalat altele in viata respectivei:depresii,furie,neliniste,vedenii urate,frica,vise….dar cand a cunoscut ca mersul la descantatoare nu a adus vindecare originala,si ca manisfestarile se trag din aceste sedinte ocultice,boala a aparut din nou dar si alte lupte cu intunericul…Apoi aceasta femeie,se da drept mireasa lui Isus,cea ce este o blasfemie groaznica pentru persoana sfanta a Domnului.Oare toti care au crezut in „minunile ei”nu au cunoscut ca este numai satana in lucru,si ca el le-a oferit halucinatii ? viziuni demonice ca sa creada ca femeia aceasta poate schimba legea naturii ? Este o marturie miscatoare,care poate sa ii puna si pe crestinii care cunosc pe Dumnezeu mai mult sau mai putin,dar care se gasesc sub influente false,demonice,datorita unei evanghelii incomplecte,ca sa isi cerceteze invatatura in lumina Scripturii.Multa binecuvantare sa aveti,la ascultarea acestei marturii,si comentariile pastorului Cristescu.

Reclame

4 gânduri despre “„Minuni inselatoare.”

  1. Da sora . Pai fara sa ii jignesc pe acesti soti sau pe vre-un adventist practicant , din cate stiu adventistii marturisesc ca Domnul Isus este arhanghelul Mihail din V.T. . Deci fie ca au pe Desanca calauza spirituala fie pe arhanghel ei se incred in creatura si nu in Creator al carui NUME este binecuvantat in veci – amin !
    Un alt aspect amandoua , religiile sunt intemeiate de femei si ei urmeaza , invata si citeaza din proorociile acestor invatatoare false .
    Amandoua miscarile fac parte din asa zisul val de miscari restauratoare de adevar ( ei marturisesc ca : mireasa lui Cristos a apostaziat si Domnul se foloseste de ,, x ” sau de ,, y ” ca sa restaureze biserica primara ) .

    1. Cunosc istoria femeii Ellen G.Wihte,din pacate ,o femeie care a adus o invatatura …si tot o femeie ca Desanca,a adus si ea o invatatura ratacitoare „de jos”…Totusi noi suntem indemnati sa cercetam totul ce vine peste noi crestinii,sa ne ferim de orice este rau si sa pastram ce este bun.Si totusi chiar si ce pare bun,trebuie iar cercetat daca totusi asa este.Ca uneori luam de bun ceva,si la o cercetare mai amanuntita descoperim ca totusi mai este ceva rau in bunul acela ,care trebuie eliminat.In cazul marturiei acesteia insa,eu am gasit adevaruri pe care le-am acumulat si eu in cercetarile mele,cu privire la „miscari ocultice”.In aceasta marturie,cred eu,poate sa fie un semnal de alarma si pentru altii crestini, pentru asi cerceta invataturile de care se tin,pe cine urmeaza?pe care domn si a carui invatatura?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s